TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS PROFESSZIONÁLIS MÓDON

A picosecond lézertechnológiának köszönhetően, a kezelések mennyisége lerövidül! Az 5-10 kezelésből álló kúrasorozatot lerövidítheted 2-4 alkalomra!

A gép minden fajta pigment problémát képes kezelni. Test tetoválást és smink tetoválást egyaránt. A kezelések mennyisége nagy mértékben függ a  bevitt anyag nehézfém és pigment tartalmától.

 

ISMERKEDJ MEG A TECHNOLÓGIÁVAL!

MIÉRT A PICOSECOND LÉZER?

A picolézerrel történő kezelés lényegesen gyorsabb , fele annyi kezelés szükséges és jóval kíméletesebb a bőrhöz.

A gépben dupla lézer, rövid pulzushossz beállítás  és széles spektumban állítható spot található.

 

ELŐNYÖK:

✓  Dupla lézer= Dupla eredményesség

✓  Még rövidebb picoszekundumos pulzushossz= kisebb károsodás, kevesebb fájdalom

✓  Állítható spont-méret= precízebb, gyorsabb kezelések, könnyebb kezelhetőség

A PICO TECHNOLÓGIÁRÓL

A pikocosecond technológia jelenleg a lehető legrövidebb rövid pulzushossznak köszönhetően, lényegesen nagyobb teljesítmény leadását teszi lehetővé a hagyományos Q-switch lézerekhez képest. Így a bőrhöz kíméletesebb, viszont a tetoválás eltávolításnak a ma ismert leghatékonyabb módját képviseli.

A technológia változásnak köszönhetően az eddig hasznát fotothermolízis helyett fotoakusztikus hatás jön létre a bőr és a kezelőfej között. Így a bőr hevítése helyett mechanikai elven a tetovált pigmentrészecskéket sokkal kisebb elemeire bontja, így azok sokkal gyorsabban tudnak kiürülni  a szervezetből a természetes anyagcserefolyamatok segítségével. Így láthatod, ez a technológia lényegesen felülmúlja elődjeit.

A készülék alkalmazható minden fajta tetoválás eltüntetésére, legyen az színes, fekete, kékes feket, vagy sminktetoválás. Alkalmazhatod akár érzékeny bőrű vendégeiden is, hiszen a gép kizárólag a tetoválást halványítja, az ép bőrfelületre nincsen káros hatással.

Bármilyen bőrt kezelsz a lézerrel, a legújabb technológiának köszönhetően a kezelések száma feleződik, a gyógyulási idő lényegesen rövidebb lesz és a bőrsérülés és hegesedés kockázatát is kizárhatod

Cégünkről

Kozmetikai termékeket értékesítő cég, mely a Dermedics márkát foglalja magában. Ezen kívül nagy hangsúlyt fektetünk a különböző magasabb kategóriájú gépek eladására, illetve bérbeadására is, melyet nagy lelkiismerettel és precizitással végzünk, ugyanis többek között gépbérléseink és eladásaink mellé személyre szabott oktatást is biztosítunk. Továbbá partnereink számos előnyben részesülnek a marketing területen is profi szakembereinknek köszönhetően.

Gépbérléssel és gép értékesítéssel cégünk 2020-ban kezdett el komolyabban foglalkozni, hiszen nem csak a Dermedics márka minőségét szeretnénk biztosítani szakembereinknek, hanem a 21. század géppel való foglalkozását is.

Miért válassz minket?

  • Díjmentes és személyre szabott az oktatás, ahol CSAK veled foglalkozunk
  • Kiterjeszthető garancia
  • Díjmentes kiszállítás és összeszerelés
  • Kezelési terv minta vendégeidnek
  • Saját szerviz és csere gép biztosítása
  • Gyors ügyintézés
  • Kedves, segítőkész csapat támogat

Vegye fel velünk a kapcsolatot gyorsan és egyszerűen itt: